Opatija, 25 -26.3.2020.

Lokacija i smještaj

Stručni skup Eko-incident biti će održan od 25 – 26. ožujka 2020. godine u Remisens Hotelu Admiral u Opatiji.

Organizatori su s hotelom dogovorili posebne cijene soba za sve sudionike konferencije. Promotivne cijene vrijede do 09.03.2020. godine.

Obzirom na veliki interes, rezervirajte svoju sobu u hotelu čim prije, klikom na link REZERVIRAJ SMJEŠTAJ. Prilikom prijave potrebno je upisati promo kod: 7969

O hotelu

Hotel je smješten na nekoliko koraka od centra Opatije, a nalazi se na samoj obali mora iznad obalnog šetališta Lungomare. Kao jedini hotel u Opatiji s vlastitom marinom, Remisens Hotel Admiral idealan je za nautičare koji traže smještaj kategorije četiri zvjezdice. Vanjska arhitektura daje Remisens Hotelu Admiral moderan izgled, a interijer mu je svijetao i prostran.

Hotel nudi obilje izvrsnih sadržaja. SPA zona obuhvaća unutarnji bazen, whirlpoole, saune i fitness centar. Uživajte u lokanim specijalitetima i vinima na ljetnoj terasi a la carte restorana.

Adresa hotela:
Remisens Hotel Admiral****
Ul. Maršala Tita 139, 51410, Opatija


Za sve potrebne dodatne informacije molimo da nas kontaktirate mailom na info@atrac.hr ili telefonski na +385 51 847 848.

Registracija i kotizacija

Ukoliko ste zainteresirani za prisustvo na stručnom skupu EKO-INCIDENT molimo vas da se prijavite uredno ispunjenim Prijavnim obrascem!

© Adriatic Training and Research Centre, 2020. Sva prava pridržana
Privacy Policy | SiteMap